Theragun Massage Gun Review

Spierpijn…we hebben er allemaal weleens last van. Met de Theragun G3 massage gun kan je jouw spierpijn verminderen, het spierherstel bevorderen, zorgen voor een betere doorbloeding in de spier, of bijvoorbeeld die ene knoop uit de spier halen. Benieuwd naar deze massage gun van dit merk? Lees dan verder in deze Theragun review!

Theragun Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We beginnen deze Theragun Massage gun review een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
  • Uniek design
  • Kwalitatief gezien het beste van het beste
  • Inclusief luxe meeneem koffer 
Nadelen
  • Iets minder opzetstukken dan andere merken (4 in plaats van 6)

Theragun massage gun test

Er zijn natuurlijk veel massage guns op de markt. Het is belangrijk dat jij kiest voor de massage gun die aansluit op jouw behoefte, zo heeft elke massage gun weer andere eigenschappen.

Wil je bijvoorbeeld dat het pistool draadloos is of juist aan het stopcontact zit? En wil je bijvoorbeeld dat de ‘gun’ verschillende opzetstukken heeft of juist niet? Het is belangrijk om uit te zoeken of een bepaalde gun de eigenschappen heeft die jij wilt!

Gelukkig help ik je hierbij een handje. Zo hebben wij voor jou al precies uitgezocht welke eigenschappen de Theragun massa gun heeft en heb ik deze massage gun uitvoerig getest!

Design

Het Theragun massage pistool heeft ten eerste een prachtig design. De gun is geheel zwart en heeft een ergonomische handvat. Dit handvat is multifunctioneel. Dit is superhandig, omdat je op deze manier de Theragun massage gun op verschillende manieren kan vastpakken. Heel praktisch wanneer je bij verschillende spiergroepen moet kunnen komen om deze te masseren met de gun. Ook heeft de gun verlichting. Het design is enorm luxe en doordacht. Op dit punt scoort het dus een dikke tien!

RPM

De Theragun massage gun heeft maar liefst een kracht van 40 pond! Zeg maar doei tegen die spierpijn. Het handige van deze gun is dat hij beschikt over 2 standen: een standaard stand en een lichtere stand. De standaard stand kan je gebruiken om de normale plekken te masseren en de lichte stand kan je gebruiken bij de wat gevoeligere plekken. De gun heeft een spierbehandelingsdiepte van 16mm en is dus optimaal voor het spierherstel. De snelheid van de massageborstel is 30 en 40 percussie per seconde.

Accuduur

De Theragun massage gun heeft een ingebouwde batterij. Super praktisch, omdat je zo niet telkens naast het stopcontact hoeft te staan om de gun te gebruiken. De batterij is ingebouwd en gaat 60 minuten mee. Het accutype is ‘Lithium-ion 3-cel’. Wanneer de batterij leeg is kan je deze gemakkelijk weer opladen. Bij de gun wordt daarom ook een oplader geleverd.

Draadloos

Doordat de massage gun geheel draadloos is, kan je deze supermakkelijk ergens mee naar toe nemen (bijvoorbeeld naar je training). Je kan voor de zekerheid natuurlijk altijd de oplader meenemen om de ingebouwde batterij op te laden mocht die opeens leeg zijn, maar de gun is in principe geheel draadloos door de ingebouwde batterij. Bovendien krijg je bij de massage gun een speciale reiskoffer, zodat je de gun veilig en makkelijk kan meenemen ergens naar toe! 

Opzetstukken

De gun wordt maar liefst met 4 (!) opzetstukken geleverd. Enorm veel én superfijn, omdat je zo elke soort spier wel kan masseren, ongeacht of deze gevoelig is of juist niet. De opzetstukken zijn:

- Een demper (dit opzetstuk kan je gebruiken voor tendergebieden, gevoelige plekken of wanneer je wilt masseren in de buurt van je botten)
- Een standaardbal (dit is het standaard opzetstuk voor algemeen gebruik)
- Een duim - onderrug- en triggerpointtherapie
- Cone - Pinpoint spierbehandeling

Gebruik

De Theragun massage gun is super eenvoudig in gebruik! Door het handvat pakt hij gemakkelijk beet en kan je hem op verschillende manieren vasthouden (zo kom je bij elke spier). Er zit gewoon een knop op de gun waarmee je de gun gemakkelijk aan en uit kan zetten. De gun is ongeveer 2,7 kilo wat dus ook heel draagbaar is. Het grootste pluspunt aan deze gun is dat je zowel 4 opzetstukken, als 2 standen hebt op het apparaat. Hierdoor kan je zowel gevoelige als ‘normale’ spieren masseren. Superhandig wanneer je een knoop in je spier hebt, of juist bijvoorbeeld enorme spierpijn hebt na een zware training.

Specificaties

  • Gewicht: 2,7 kg
  • Product kleur: Zwart 
  • Draadloos: Ja
  • Accuduur: 60 minuten
  • Opzetstukken: 4 massage koppen
  • RPM: Onbekend (vermoedelijk rond de 3000 volgens ons testpanel)

Theragun Massage Gun ervaringen

Het is ook de moeite waard om de kijken naar de ervaringen met dit Theragun massage pistool van bestaande gebruikers.

Ik heb meerdere massage guns geprobeerd en vind dit de beste tot nu toe. Dit komt vooral door het handige design.

Jaap

Ligt lekker in de hand en ziet er luxe uit. Ik geef dit product een 8+.

Angela

Hoge prijs maar wel een super ding!

Rick

Conclusie

De Theragun G3 massage gun is in onze ogen zeker een goede massage gun. Echter vinden we wel dat de prijs erg hoog ligt in vergelijking met andere massage guns. Er zijn guns die net zo veel kunnen en ruim 200-300 euro goedkoper zijn.

Toch is de Theragun G3 al met al een ontzettend sterke massage gun. Qua design en kwaliteit is dit echt de 'Ferrari onder de massage pistolen'. Als geld bij jou geen rol speelt zouden we je dan ook zeker adviseren om te kiezen voor de Theragun.

Theragun Massage Gun kopen

Een goede deal scoren? Koop je Theragun massage gun voor de meest goedkope prijs! Onze webmasters checken iedere ochtend waar je dit product voor de laagste prijs kan kopen. Profiteer nu van de beste prijs via de link hieronder. 

Theragun Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>