Sanbo Massage Gun Review

Een massage gun is een ideaal apparaat voor iedereen die zichzelf op een massage wil trakteren wanneer het hem of haar uitkomt.

Het merk Sanbo is een van de populairste merken in de markt van massage pistolen. Wij testten de Sanbo massage gun uit. Lees ons complete oordeel in deze Sanbo massage gun review!

Sanbo Massage gun 

sanbo massage gun
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We trappen deze Sanbo Massage gun review af met de belangrijkste voor- en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
 • Zeer krachtige motor dankzij een RPM van 4200
 • 6 verschillende opzetstukken
 • Licht gewicht
 • Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat 
Nadelen
 • Accuduur gaat iets minder lang mee dan aangegeven (3 uur)

Sanbo massage gun test

sanbo 2

Voor deze Sanbo massage gun test hebben we een review geschreven over de Sanbo Massage Gun - Professioneel.


Zoals de naam al doet vermoeden is dit de 'professionele' versie van de andere Sanbo modellen. Heel veel verschil qua prijs maakt dit echter niet. De beste versie van dit merk is 'slechts' 3 tientjes duurder dan zijn kleine broertjes. 

Design

Allereerst beginnen we met het uiterlijk van de Sanbo massage pistool. Je ziet aan de afwerking dat we te maken hebben met een kwalitatief product. Dat klopt ook omdat de producten van het merk Sanbo allemaal in Europa geproduceerd worden. Geen massa productie uit Aziatische landen dus. Dit model is beschikbaar in verschillende kleuren en oogt vrij futuristisch.

RPM

Ook hebben we in deze Sanbo massage gun test gekeken naar de RPM, een van de belangrijkste eigenschappen. De RPM zegt iets over het aantal bewegingen dat het massage pistool kan maken in 1 minuut. Hoe hoger de RPM, hoe intenser en vooral EFFECTIEVER, de massage. 

De Sanbo professioneel scoort met een RPM van 4200 zeer hoog op dit onderdeel. Dit is een stuk hoger dan wat de meeste andere merken kunnen. Een intensieve massage is dan ook gegarandeerd. 

Sommige leden van ons testpanel vonden de hoogste stand zelfs iets te intens. Gelukkig is dat geen probleem en kan je dankzij verschillende standen de intensiteit aanpassen tot een niveau wat jij zelf prettig vind.

Accuduur

De fabrikant vermeldt zelf een accuduur van 3 uur op dit massage apparaat. Dit klopt wel maar in de hoogste stand red je de 3 volle uren niet. Dit vinden wij zelf echter niet storend, een gebruik van meer dan 1 uur achter elkaar wordt ook voor andere massage guns niet aangeraden.

Draadloos

Een bijkomend voordeel is dat dit massage pistool draadloos is. Geen irritant gedoe met (te korte) kabels dus en op ieder moment te gebruiken, ook terwijl je op de bank tv zit te kijken bijvoorbeeld.

Opzetstukken

Zoals je waarschijnlijk al weet komen veel verschillende massage apparaten met opzetstukken. Ook bij het merk Sanbo is dit het geval. Bij de 'normale' uitvoering zitten er 4 opzetstukken bij. Bij de 'professional' in deze Sanbo massage gun review zitten er zelfs 6 verschillende opzetstukken. Hiermee kan je erg goed de verschillende lichaamsdelen masseren.

Zo gebruik je het vork-vormige opzet stukje om de wervelkolom goed onder handen te nemen. De grotere attachments gebruik je om je grote spieren sneller op te warmen. 


Gebruik

De gun ligt heel goed in de hand en voelt ook erg licht aan. Hierdoor kan je deze goed met 1 hand voor langere tijd gebruiken. Het gebruik en het kiezen van verschillende standen kan even lastig zijn in het begin maar heb je na een korte tijd goed onder de knie.

Specificaties

 • Gewicht: 1,6 kg
 • Product kleur: Zwart, zwart/goud, rood, blauw
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: Maximaal 3 uur
 • Opzetstukken: 6
 • RPM: 4200
foto van opzetstukken

Sanbo Massage Gun ervaringen

Twijfel je zelf nog om een Sanbo massage gun te kopen? Bekijk hieronder de Sanbo massage pistool ervaringen van andere gebruikers van dit merk.

Was skeptisch over of dit product goed zou werken of dat het slechts een hebbedingetje zou zijn. Ben zeer positief verrast! gebruik het soms bij mezelf maar het fijnste is wanneer mijn vriend het bij mij doet.

Jenny_vVen

Werkt naar verwachting. Accuduur is niet 3 uur maar wel lang zat voor meerdere sessies. Qua intensiteit veel beter dan het merk dat ik hiervoor had.

Sanne

Een perfecte prijs kwaliteit verhouding en geeft een goede massage. Ik gebruik het zelf voornamelijk na het sporten en heel af en toe voor ontspanning. Heel chill dat ik hem makkelijk met een hand kan bedienen omdat hij niet zwaar aanvoelt

Tari

Ons oordeel

We hadden al ervaring met de ‘normale’ versie van dit merk. Eigenlijk waren we skeptisch of de verbeteringen en de 2 extra opzet stukjes de duurdere prijs wel waard waren. We zijn echter positief verrast. De krachtige motor, het lichte gewicht en de nog steeds keurige prijs kwaliteit zijn het zeker waard.

Sanbo Massage Gun kopen

Wil jij zelf een Sanbo Massagegun kopen? Hieronder vind je de producten van de meest goedkope aanbieder op dit moment. Deze link wordt elke dag automatisch ververst naar de website met de laagste prijs. Zo weet je zeker dat je een goede deal scoort!

Sanbo Massage gun

sanbo massage gun
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

FUNCTIES / EIGENSCHAPPEN

>