MUSCQLER Massage Gun Review

In dit artikel testen we de MUSCQLER massage gun uit. MUSCQLER is nog niet heel erg bekend bij het grote publiek maar is wel langzaam in opkomst. Doet dit merk wat het moet doen? Is het het geld waard? We onderzochten alle eigenschappen, samen met ons testpanel. Lees nu ons oordeel in deze MUSCQLER massage gun review.

MUSCQLER Massage gun

musqler massage gun review
Score:
4.5/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We trappen deze MUSCQLER Massage gun review af met de belangrijkste voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
 • Erg krachtig (2400 mAh)
 • Een van de stillere apparaten op de markt (45 decibel)
 • 8 verschillende opzetstukken
Nadelen
 • Iets zwaarder (1.9 kg) dan de guns van Sanbo (1.6 kg) en Northwall (1.1 kg)

MUSCQLER massage gun test

afbe2

Een aantal aspecten zijn belangrijk bij de aankoop van een massage pistool. Denk aan intensiteit, opties/attachments, en gebruiksgemak. In deze MUSCQLER massage gun test hebben we alle eigenschappen een voor een onderzocht. Dit doen we samen met ons testpanel.


Ten tijde van schrijven heeft het merk MUSCQLER maar 1 model uitgebracht; de MUSCQLER Pro-fit.

Design

Hier kunnen we kort over zijn. Qua product design snapt MUSCQLER hoe het werkt. Dit apparaat oogt zeer luxe en technisch hoogstaand. Het is dan ook ideaal om als cadeau aan iemand te geven. Het display oogt zeer luxe en is duidelijk zichtbaar. Het massage apparaat is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; carbon, zilver en zwart.

RPM

Zowel de RPM en het aantal ampère zegt iets over de intensiteit van de massage gun. Hoe intenser en krachtiger, hoe beter het apparaat zijn werk doen. Hoewel niet iedereen van is van een te krachtige intensiteit is het wel belangrijk dat de motor krachtig genoeg is om jouw spieren goed te laten herstellen en de juiste ontspanning biedt.

In de MUSCQLER massage gun test zien we dat deze een mAh heeft van 2400. Dit is erg krachtig. Ook een RPM van 3200 (bewegingen per minuut) is iets waar we blij van worden. Dit apparaat doet dus precies wat het belooft. 

Accuduur

De MUSCQLER heeft een accuduur van 6 uur. Dit is een van de langste accuduur op de markt. Een groot voordeel dus. Wel is dit niet een heel belangrijke eigenschap. 

Massages langer dan een uur worden afgeraden dus die 6 uur zal je niet volmaken. Wel is het handig dat je het massage pistool meerdere sessies kan gebruiken voordat je deze weer aan de oplader moet hangen.

Draadloos

Net als de meeste guns in de markt kan je deze uiteraard ook draadloos gebruiken. Dit is ideaal omdat je het product eigenlijk altijd en overal kan gebruiken. Op bed, of gewoon lekker lui op de bank tijdens het kijken van je favoriete Netflix-serie.

Opzetstukken

Het merk MUSCQLER is de eerste fabrikant die het apparaat levert met wel 8 opzetstukken. Veel instapmodellen komen met 4 of 6 verschillende opzetten. De MUSCQLER pro fit heeft er dus 2 extra. Dit is op zich een voordeel maar wij vonden de 2 extra stukken tijdens het testen niet erg uniek. Leuk voor erbij dus, maar niet een heel groot voordeel.

Gebruik

Wat wel een heel groot voordeel is is het geluidsniveau. Een massage gun maakt nou eenmaal geluid. Echter dachten wij tijdens de MUSCQLER massage pistool test heel even dat er iets mis was. Het geluidsniveau van dit product is namelijk een stuk minder dan bij de andere modellen en merken die wij hebben uitgeprobeerd. Slechts 45 decibel.Ook is het apparaat makkelijk te gebruiken door het oplichtende display. De knoppen reageren goed op de drukken van je vinger waardoor je soepel langs de verschillende opties en standen navigeert. 

Met 1.9 kg is de gun prima met een hand te gebruiken. Wel is deze net even wat zwaarder dan sommige concurrenten.

Specificaties

 • Gewicht: 1,9 kg
 • Product kleur: Carbon, zilver, zwart
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: Maximaal 6 uur
 • Opzetstukken: 8
 • RPM: 3200
 • mAh: 2400
voorbeeld 3 spieren masseren

MUSCQLER Massage Gun ervaringen

Twijfel je zelf nog om een MUSCQLER massage gun te kopen? Bekijk hieronder de ervaringen van andere gebruikers van dit merk.

Fijn led scherm, oogt erg luxe. Zou dit product aanbevelen.

Enes89

Mijn vorige was 2 x duurder maar begaf het na 4 jaar. Hoewel deze een stuk goedkoper is merk ik eigenlijk geen verschil. Geluid van de Muscqler is wel zachter.

Martijn123

Ik gebruik het na het fitnessen of na een hockey wedstrijd. Niet eens omdat ik heel veel spierpijn hebt maar ik vind het gevoel van dit massage apparaat vooral heel lekker.

Leontientje

Is het wat?

De MUSCQLER is ongeveer gelijkwaardig als de andere massage guns die wij als ‘beste’ hebben beoordeeld. Uiteraard zijn er wat kleine verschillen waarmee dit product zich probeert te onderscheiden. Het zachtere geluidsniveau is erg prettig. De lange accuduur van 6 uur is een welkome aanvulling maar leidt er wel toe dat het massage pistool net iets zwaarder is (1.9 kg).

Al met al een heerlijk apparaat die precies doet wat je ervan verwacht. Het mooie design maakt het ook leuk om als kado te geven.

MUSCQLER Massage Gun kopen

Heeft onze test je overtuigd en ben je van plan om de MUSCQLER massage gun te kopen? De link hieronder wordt dagelijks automatisch aangepast naar de website waar dit product het meest goedkoop is.

MUSCQLER Massage gun

musqler massage gun review
Score:
4.5/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

FUNCTIES / EIGENSCHAPPEN

>