Northwall Massage Gun Review

Zowel voor ontspanning als voor het herstellen van de spieren biedt een Northwall massage gun een goede oplossing. Northwall is een van de meest bekendste merken op de markt. Is dit merk de moeite waard? In deze Northwall massage gun review gaan we op onderzoek uit. Lees snel verder voor ons complete oordeel.

Northwall Massage gun

Northwall massage pistool
Score:
4.5/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We trappen deze Northwall Massage gun review af met de belangrijkste voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
 • Krachtige motor (2500 mAh)
 • Zeer licht gewicht waardoor je arm niet snel moe wordt
 • Draadloos
Nadelen
 • Iets duurder dan de ‘niet-professionele’ Northwall massage gun

Northwall massage gun test

display 11

We hebben voor onze Northwall massage gun test alle functies uitgebreid onder de loep genomen om een zo uitgebreid en eerlijk mogelijke review te schrijven. Let op, er zijn een aantal verschillende Northwall modellen verkrijgbaar. Wij hebben voor deze test gekeken naar de professionele uitvoering gekeken, de Northwall Massage Gun | Klop en vibratiemassage (professioneel)

We zullen gaan zien of dit model de duurdere prijs rechtvaardigt.

Design

Kijkend naar hoe deze Northwall Massage pistool eruit ziet is er niets opvallends te zien. Hoewel het vooral gaat om het effect van het product is het een leuke bijkomstigheid als het er ook mooi uitziet. De guns van het merk Northwall zien er niet heel bijzonder uit. Niet lelijk, maar ook niet heel indrukwekkend. Wel is te zien dat de massage apparaten erg robuust zijn en kwalitatief goed in elkaar zitten. Geen goedkope 'Chinese meuk' dus.

RPM

Een van de belangrijkste eigenschappen van een massage apparaat is de krachtigheid en intensiteit. Om goed zijn werk te doen moet het product goed in staat zijn om je spieren te masseren. In deze Northwall massage gun test hebben we gekeken naar de RPM en naar de mAh (aantal ampère).

Veel fabrikanten pochen over het aantal RPM (bewegingen per minuut) maar in werkelijkheid draait het om een combinatie van beide. De professionele Northwall massage gun presteert op beide eigenschappen erg goed. De RPM van 3200 is niet extreem hoog maar wel bovengemiddeld. De 25V / 2500 mAh is echter twee keer hoger dan de meeste concurrerende massage guns.

Dit garandeert een krachtige en effectieve massage. Het zal je dan ook niet verbazen dat ons testpanel dit product als een van de beste heeft beoordeeld. 

Accuduur

Dit model heeft een accuduur van 3 tot 5 uur. Besef echter wel dat dit niet is gebaseerd om de hoogste intensiteit standen. Intensief gebruik van minimaal een uur is echter geen probleem.

Draadloos

Je kan de Northwall massage gun probleemloos draadloos gebruiken. Wel eerst even opladen maar dan kan ie weer een tijdje mee. Je kan het apparaat ook gebruiken terwijl deze aan het opladen is.

Opzetstukken

De professional edition van Northwall heeft 6 opzetstukken, in plaats van de 4 opzetstukken die je bij de reguliere versie meekrijgt. Elk stuk is bedoeld voor een specifiek doeleinde en/of spiergroep. Dit zijn de 6 verschillende opzetstukken van het merk Northwall.

 • Ronde kop: algeheel spierherstel, geschikt voor na het sporten
 • Wervel kop: ontspanning van de rug
 • ‘Bullet head’: neem hier specifieke plekken of spieren mee onder handen
 • Platte kop: geschikt voor een ‘diepte weefsel massage’ (een aarader!)
 • Lucht kop: hiermee masseer je de gewrichten
 • Platte ‘bullet head’: net als de normale bullet head kan je hier spierknopen mee behandelen

Gebruik

Een van de lichtste massage pistolen op de markt. Zeker voor een gun met een krachtige motor als deze. Met een gewicht van 1.1 kg kan je eindeloos masseren zonder dat je vermoeid raakt of moet stoppen. Makkelijk te bedienen dus, ook met een hand. Het LCD display is goed te zien en zeer simpel te besturen.

Zo navigeer je gemakkelijk tussen een van de 30 beschikbare standen. Elke stand heeft een eigen intensiteit.

Specificaties

 • Gewicht: 1,1 kg
 • Product kleur: Blauw, zwart, zilver, rood
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: 3 tot 5 uur
 • Opzetstukken: 6
 • RPM: 3200
 • mAh: 2500
foto van geluid

Northwall Massage Gun ervaringen

Twijfel je zelf nog om een Northwall massage gun te kopen? Bekijk hieronder de ervaringen van andere gebruikers van dit merk.

Sinds ik gestopt ben met eiwitshakes (wegens darmkrampen) had ik de halve week last van spierpijn na fitness. Dit product heeft mij goed geholpen.

Johan

Op aanraden van mijn fysiotherapeut gekocht en geen seconde spijt van gehad. Zou bijna denken om fysiotherapie op te zeggen en volledig voor dit massage apparaat gaan hahah.

ToonB

Dit apparaat gaat als de knetter!

Robin_fitboy

De moeite waard?

De professionele versie van het Northwall massage pistool is echt een schot in de roos. Ons hele testpanel was positief over het gebruiksgemak en de ontspanning die het apparaat biedt. Niet verrassend aangezien de reviews van gebruikers ook heel positief zijn.

Dit merk was al een gevestigde naam maar heeft met zijn meest recente product weer een voorsprong gepakt op de de meeste concurrenten. 

Northwall Massage Gun kopen

Hopelijk heeft onze Northwall massage gun review al jouw vragen beantwoordt. Wil je zelf een Northwall massage gun kopen, voor jezelf of als cadeau? De links hieronder worden elke dag automatisch aangepast naar de goedkoopste aanbieder. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Northwall Massage gun

Northwall massage pistool
Score:
4.5/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

FUNCTIES / EIGENSCHAPPEN

>