Palmero Massage Gun Review

Met de geavanceerde Palmero M4 Pro massage gun verminder je spierpijn en stijfheid over je gehele lichaam. De Palmero massage gun is razend populair en biedt dan ook tal van handige voordelen. Kom meer te weten over wat de mogelijkheden en eigenschappen van deze massage gun en bekijk de onderstaande massage gun review.

Palmero Massage gun

palmero massage pistool
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We trappen deze Palmero Massage gun review af met de belangrijkste voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
 • Goed geprijsd
 • 30 verstelbare standen
 • Erg stil (35 tot 55 decibel)
Nadelen
 • Niet een hele lange accuduur

Palmero massage gun test

foto van het product

Met de Palmero massage gun kun je flink besparen op dure massages en behandelingen en reken je snel af met spierpijn en stijfheid. Het apparaat heeft maar liefst 6 verwisselbare kopstukken en 30 verstelbare snelheid niveaus. Daarmee kun je heerlijk vanuit het comfort van je huis ontspannen.

Wij hebben het Palmero massage pistool is uitvoerig getest op belangrijke eigenschappen en komt daarmee naar boven als een van de betere massage guns van dit moment. In de Palmero massage gun test scoort de Palmero massage gun met name goed op batterijduur en mogelijkheden. De massage gun is daarnaast getest op design, RPM en mAH, het aantal opzetstukken en op het gebruik.

Design

De massage gun heeft een strak en modern design. De massage gun is daarnaast zeer ergonomisch en is voorzien van een handige display aan de achterzijde. Daarnaast wordt de massage gun geleverd in een handige en moderne opberg tas, waarmee je het apparaat zorgvuldig overal mee naar toeneemt.

RPM

De massage gun scoort zeer goed op het aantal RPM. Zo biedt het apparaat maar liefst 6 verschillende snelheden niveaus tot een RPM van 3200. Hiermee kun je voor elke spiergroep en kernspier de gewenste snelheid afstellen.

Kies bijvoorbeeld voor een diepe en krachtige weefsel massage van 3200 RPM of een relaxte en opwarmende snelheid voor een natuurlijke en kalme lichaamsmassage.

Accuduur

Het apparaat een gebruiksduur van 3 uur per lading en binnen twee uur is het apparaat weer volledig opgeladen. Hiermee kun je meerdere keren van het apparaat gebruik maken zonder het apparaat tussentijds op te hoeven laden tijdens een massage.

Draadloos

De massage pistool van het merk Palmero is volledig draadloos en werkt op een oplaadbare accu. Hiermee biedt het apparaat meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid en kun je gemakkelijk op elke plek masseren. Je kunt het apparaat eenvoudig aan de lader leggen en opladen na gebruik. De accu is klein en heeft een snoerlengte van 2 meter

Opzetstukken

De massage gun biedt tal van functies voor diverse massages en scoort dan ook hoog op het gebied van mogelijkheden. Zo kun je het apparaat gebruiken voor een intensieve klopmassage, een compressie massage voor het verminderen van stress of een relaxte massage voor het verminderen van spierspanning.

Het apparaat heeft maar liefst 6 opzetstukken, een voor de nek, de rug en ruggengraat, een voor grote spiergroepen, een voor voet- en handmassage en twee voor overige lichaamsdelen. De 6 massagekoppen bieden elk zo een ander effect en zijn daarmee geschikt voor het gehele lichaam.

Gebruik

De Palmero massage gun is zeer eenvoudig in gebruik. Zo is het apparaat licht van gewicht en eenvoudig te bedienen met behulp van de handige display. Ook is het apparaat uitgerust met de laatste Unique Quiet Glide-technologie, waardoor het apparaat zeer stil is en je in alle comfort en rust van het apparaat gebruik kunt maken.

Kies eenvoudig uit diverse snelheden en opzetstukken en zorg voor een doelgerichte en gepaste massage voor elke kernspier en spiergroep.

Specificaties

 • Gewicht: 1,5 kg
 • Product kleur: Zwart
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: Maximaal 3 uur
 • Opzetstukken: 6 stuks
 • RPM: 3200
 • MAh: 2400
aantal standen

Palmero Massage Gun ervaringen

Moet hem wel relatief vaak opladen maar dat is niet een groot probleem. Effect is heel erg goed en gebruik het regelmatig.

Jordy12

Oeh wat een leuk product zeg! Ik gebruik bijna alle verschillende opzetstukken en mijn partner ook.

Lisette

Het is niet mijn eerste massage pistool. De vorige heeft het helaas begeven maar deze doet het net zo goed.

Maya_bijtje

Wat vind het testpanel?

Ons testpanel is behoorlijk tevreden over dit product.  De belangrijkste specificaties van dit model komen in de buurt van de modellen in het topsegment.  Dit massage pistool voldoet dan ook op dat gene wat je ervan mag verwachten: goed en krachtig je spieren masseren.

Wel voelt het product net even wat minder kwalitatief aan dan de beste guns. Toch is het oordeel in deze Palmero massage gun review erg positief. 

Palmero Massage Gun kopen

Wanneer je een Palmero massage gun gaat kopen wil je uiteraard niet teveel betalen. De software achter onze website checkt iedere dag automatisch waar de prijs het laagst is. Klik hieronder om dit product voor de laagste prijs te bestellen.

Palmero Massage gun

palmero massage pistool
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

FUNCTIES / EIGENSCHAPPEN

>