Danstar Massage Gun Review

Het merk Danstar heeft met dit model een ontzettend gave massage gun op de markt gebracht. Eén goede concurrent op de brede markt van massage guns, zeker gezien de prijs. Uitermate geschikt voor het losweken van spieren die bekneld zijn, mede na het sporten is dit ideaal.

Danstar Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We beginnen deze Danstar Massage gun review een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit massage apparaat.

Voordelen
  • Super eenvoudig in gebruik
  • Kraakhelder LCD touchscreen
  • Sterke ingebouwde motor (Tot 2300 RPM)
Nadelen
  • Produceert redelijk veel geluid

Danstar massage gun test

Uiteraard hebben wij ook voor deze massa gun de meest belangrijke eigenschappen en opties uitvoerig getest ook wel, Dé Danstar Massage Gun test.

Het door en door testen van de Danstar Massage Gun is de enige manier om te controleren of de prijs en kwaliteit wel in verhouding staan. Hieronder hebben wij per eigenschap een Danstar Massage Gun review beschreven. 

Design

Het valt direct op dat Danstar ontzettend veel tijd heeft gestoken in het ontwerpen van de massage gun. Er is overal aan gedacht, zo wordt de massage gun geleverd in een moderne en strakke koffer. De gun wordt standaard geleverd in zwart, hierdoor blijven er geen vingerafdrukken zichtbaar als je deze lang vasthoudt.

Er zit een display op het massage apparaat, deze is ontzettend overzichtelijk. Het is zéér eenvoudig om de instellingen aan te passen. De machine is eenvoudig mee te nemen, omdat deze zéér compact is.

RPM

Het Danstar massage pistool wordt geleverd met een sterke ingebouwde motor. Deze kan op de maximale stand maar liefst 3200 RPM behalen. RPM kun je vertalen naar het aantal schoten per minuut. Hoe hoger dit aantal ligt, hoe aangenamer de ervaring is. De stand is natuurlijk in te stellen, zoals jij het zelf prettig vindt. Daarnaast heeft de massage gun een professionele en krachtige 25V, 2500 mAh batterij.

Accuduur

Dit punt is ook niet geheel onbelangrijk, jij wilt natuurlijk niet elke keer met een lege accu te maken hebben. Zo denkt Danstar er precies hetzelfde over een daarom hebben ze een sterke accu in de machine geplaatst. De accu is eventueel uitneembaar en gaat, als deze 100% vol is, voor 3 tot 5 uur mee. Door de accu aan te sluiten aan het stroom, is de massage gun binnen een mum van tijd weer opgeladen. Zo loop je niet snel tegen een lege accu aan, dit vonden wij zelf zéér prettig.

Draadloos

De Danstar Massage Gun is draadloos! Dit zorgt ervoor dat je het apparaat op elk gewenst moment en op elke plek in huis kunt gebruiken. Ook is het eenvoudig om de machine mee te nemen naar een andere locatie, om deze elders te gebruiken. Zo is het ook gemakkelijk om te delen met anderen.

Opzetstukken

De Danstar Massage Gun wordt geleverd met zes unieke opzetstukken. Deze beschikken allen over een eigen specialiteit. Wij hebben ze alle zes getest en hieronder weergegeven:

Round Head
Na een heftige training kan er soms flinke spierpijn ontstaan, de 'round head' zorgt in dit geval voor een verbeterd spierherstel.

Spinal Head
Dit opzetstuk pas je toe bij het laten ontspannen van vaste rugspieren, zodat de flexibiliteit wordt verspoeld.

Bullet Head
Deze is speciaal ontworpen om spierknopen, gewrichten en trigger points op de correcte wijze te behandelen.

Flat Head
Om bepaalde plekken iets specifieker te masseren, kan de flat head worden toegepast. Deze geeft net dat stukje extra massage.

Air Plug
Voor gevoelige spieren en gewrichten is dit het ideale opzetstuk.

Flat Bullet Head
Dit is een combinatie van twee eerder genoemde opzetstukken namelijk de flat head en de bullet head. Uitermate geschikt om het beste van beide tegelijkertijd toe te passen.

Gebruik

De Danstar Massage Gun is super eenvoudig in gebruik, hierdoor pak je het apparaat er sneller bij als je even op de bank zit. Je kunt jezelf masseren, maar de machine gebruiken op iemand anders werkt nog vele maler relaxter. Er zit een mooi LCD touchscreen, waardoor je eenvoudig de instellingen kunt aanpassen.

Specificaties

  • Gewicht: 1,1 kg
  • Product kleur: Zwart
  • Draadloos: Ja
  • Accuduur: 3 tot 5 uur
  • Opzetstukken: 6 massage koppen
  • RPM: Tot 3200 

Danstar Massage Gun ervaringen

Het is ook de moeite waard om de kijken naar de ervaringen met dit Danstar massage pistool van bestaande gebruikers.

Heb de massage gun nu twee weken in huis en ik ben er zeer tevreden over. Zou deze gun dan ook zeker aanraden.

Pim

Tof design en een goede massage gun. Sinds ik deze gebruik voor mijn trainingen heb ik het gevoel dat het veel beter gaat.

Brobby

Ik vind het jammer dat niet alle massagekoppen even prettig aanvoelen. Al met al wel een goed product dat echt werkt.

Cindy_Jip

Conclusie

Als jij op zoek bent naar een voordelige massage gun dan is deze Danstar gun wellicht iets voor jou. Laat de lage prijs je absoluut niet afschrikken, deze gun heeft namelijk alles wat je van een professioneel massage pistool mag verwachten.

Zo heeft de gun een strakke, zwarte look waardoor je geen vingerafdrukken op het apparaat ziet. Ook wordt de gun geleverd met een handige meeneem koffer en is het een zeer compact pistool.

Verder beschikt deze gun over een sterke ingebouwde motor die een RPM tot maar liefst 3200 kan halen. Een ander groot voordeel van deze massage gun? Hij beschikt over een uitneembare accu. Hierdoor kun je de accu snel en simpel opladen aan het stroom waardoor je binnen een mum van tijd weer een volle accu hebt.

Kortom, als jij op zoek bent naar een goede massage gun, dan is de Danstar zeker iets voor jou!

Danstar Massage Gun kopen

Een goede deal scoren? Koop je Danstar massage gun voor de meest goedkope prijs! Onze webmasters checken iedere ochtend waar je dit product voor de laagste prijs kan kopen. Profiteer nu van de beste prijs via de link hieronder. 

Danstar Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>