Massage Gun ervaringen

  • Home
  • /
  • Massage Gun ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van bestaande gebruikers van een massage gun? Lees hier de positieve en negatieve reacties en voorkom een miskoop.

Positieve massage gun ervaringen

Hieronder vind je een selectie van massage pistool ervaringen van bestaande klanten. We hebben een selectie gemaakt van positieve punten over verschillende modellen en merken. Zo krijg je een meest compleet beeld van hoe mensen het product beleven.

Ik ben erg tevreden blij met dit massage apparaat. Na ontvangst direct uitgeprobeerd. De last die ik had bij mijn schouders was binnen een kwartiertje verleden tijd! De 130 euro meer dan waard in mijn ogen.

Linde

Ik ben zelf een sportmasseur en was dan ook behoorlijk huiverig naar dit product. Is het een gadget of een volwaardig apparaat? Ik kan niet anders dan bevestigen dat het een zeer goed product is. Uiteraard gebruik ik mijn eigen handen nog steeds voor mijn klanten, maar raad ik een massagegun wel aan voor thuisgebruik.

Jeroen  

Wat een fijn product zeg. Op aanraden van mijn vrouw gekocht en nog geen seconde spijt van gehad. Wel is het soms even wennen welke stand het fijnst is. Sommige spiergroepen kunnen meer aan dan andere zullen we maar zeggen 😉

Paul  

Zowel ik als de kinderen zijn helemaal weg ervan. Ik gebruik het ter ontspanning en mijn zoons gebruiken het na fitness. Ik moet ook heel eerlijk bekennen dat wanneer ik het apparaat 's avonds gebruik ik makkelijker in slaap val. Ik weet niet of dit toeval is of te maken heeft met een betere doorbloeding van het lichaam. Hoe dan ook, ik blijf het lekker gebruiken!

Annanka  

Negatieve massage gun ervaringen

Niet iedereen is positief natuurlijk. Sommige mensen hebben een negatieve massage gun ervaring en ook deze willen we met jullie delen. Lees hieronder hoe gebruikers het ervaren die minder positief waren.

Goedkope troep. Ja, misschien had ik niet voor het goedkoopste product moeten gaan maar uiteindelijk mag je wel iets verwachten wat goed werkt. Ik heb dn ook zeer negatieve ervaringen met dit massage pistool en zal het niet meer kopen.

Hanneke  

Op de verpakking staat dat de batterij 4 uur meegaat maar ik moet hem iedere keer na 2.5 uur al weer opladen

Sam  

Voelt een beetje goedkoop aan eigenlijk.

Roberto  

Het werkt wel goed maar ik krijg een lamme hand na 15 minuten. Misschien ben ik te slap hiervoor maar op deze manier moet ik iedere keer mijn vriendje vragen om mij te masseren en ik dacht juist dat dat niet meer hoefde.

Jenny  

>