Worthy Massage Gun Review

De massage gun van het merk Worthy is onder vele gebruikers zeer populair. De Worthy massage gun is handig in gebruik, stijlvol en biedt tal van mogelijkheden. De massage gun scoort dan ook goed in de Worthy massage gun test.

In deze test worden de belangrijkste eigenschappen beoordeeld en word het product getest op prijs-kwaliteitsverhouding en op algemene prestatie. Lees meer over de geavanceerde massage pistool en bekijk de onderstaande producteigenschappen.

Worthy Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

In deze Worthy massage gun review gaan we echt de diepte in. Hieronder vind je alvast de grootste plus- en minpunten van dit merk.

Voordelen
 • Niet duur
 • Inclusief koffer om overal mee naar toe te nemen
 • Zeer licht van gewicht (slechts 1,1 kg!)
Nadelen
 • Display is vrij simpel en beperkt

Worthy massage gun test

Op zoek naar een apparaat met krachtige massagekloppen en tal van verschillende snelheden? Kies dan voor de geavanceerde Worthy massage gun. Deze massage pistool biedt vele voordelen en is zeer handig in gebruik. De gun is getest op diverse producteigenschappen die van belang zijn bij diverse soorten massages. Daarnaast is er getest op belangrijke factoren waaraan een massage gun zoal aan moet voldoen.

Design

De Worthy massage pistool is zeer modern en heeft een strak en stijlvol design. Zo is de massage gun uitgerust met een handige display en beschikt de massage gun over een comfortabel handvat. De massage gun is beschikbaar in diverse stijlvolle kleuren en wordt geleverd in een handige meeneemtas. Hiermee kun je het product eenvoudig overal mee naar toe nemen. De massage gun is daarnaast zeer licht en heeft een afmeting vergelijkbaar met een waterflesje. Het massage apparaat ligt hierdoor dus eenvoudig in de hand en kan langdurig comfortabel gebruikt worden.

RPM

De Worthy massage gun staat met name bekend vanwege zijn krachtige vibraties. Hiermee is de massage gun zowel geschikt voor intensieve en doordringende massagekloppen en bereik je hiermee diepliggende pijn- en knooppunten. De massage gun beschikt over een motor van 2600 mAh en een krachtige accu. Hierdoor kun je gelange tijd van het apparaat gebruik maken en hoef je de gun niet op te laden tussen verschillende massagesessies. 

Accuduur

De massage gun heeft een uitstekend presterende accu met een zeer goed uithoudingsvermogen. Binnen slechts 2 uur kun je het apparaat volledig opladen en direct weer gebruiken. Wanneer de accu voor 100% is opgeladen kun je gemiddeld rond de 4 uur lang van het apparaat gebruik maken.

Draadloos

Met de Worthy gun hoef je je geen zorgen te maken over een snoer die tijdens het masseren in de weg zit. De massage gun is namelijk geheel draadloos. Hiermee kun je gemakkelijk elke kernspier en spiergroep masseren. De accu beschikt wel over bedrading. Na een gebruik van ongeveer 4 uur dien je het apparaat aan de lader te leggen.

Opzetstukken

De Worthy massage gun kun je voor alle spiergroepen en kernspieren gebruiken. Zo wordt het apparaat geleverd met maar liefst 6 verschillende opzetstukken. Hiermee kun je voor een effectieve massage van grote spiergroepen, kleine knooppunten of krachtige kernspieren zorgen. Wissel de kopstukken eenvoudig met elkaar af en zorg ervoor dat je doelgericht de juiste massagetechnieken gebruikt.

Gebruik

Het apparaat is zeer gemakkelijk te gebruiken. Zo heeft het apparaat een handig LED display met touchscreen functie. Hiermee stel je eenvoudig de snelheid in en kun je aflezen hoe vol je batterij percentage is. Daarnaast kun je het massage pistool eenvoudig opbergen en vervoeren dankzij de meegeleverde reistas. Hiermee kun je het pistool bijvoorbeeld mee nemen naar de sportschool en blijft het pistool optimaal beschermt tijdens de reis.

Specificaties

 • Gewicht: 1,1 kg
 • Product kleur: Zwart, grijs, zilver, rood en blauw
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: Tot maximaal 4 uur
 • Opzetstukken: 4 massage koppen
 • RPM: Onbekend (vermoedelijk rond de 3100 volgens ons testpanel)
 • MAh: 2600

Worthy Massage Gun ervaringen

Het is altijd aan te raden om niet enkel blind van reviews uit te gaan. Ondanks ons kundige testpanel willen we je niet onthouden van de Worthy massage gun ervaringen van anderen.

Massagegun werkt prima en wordt geleverd in mooie opberg tas. Ik raad dit product zeker aan!

Bodine17

Heb dit product niet zo lang geleden gekocht voor mijn moeder, zij is hier zeer blij mee!

Ria_Meerdijk

Door het thuiswerken heb ik veel last van mijn onderrug. Deze massage gun heeft ervoor gezorgd dat dit helemaal weg is.

JanD

Conclusie

We zijn best tevreden over dit product en merk. Wel vinden we het spijtig dat de RPM niet wordt gecommuniceerd. Zeker omdat het apparaat in de test als krachtig naar voren kwam. 

Al met al is het een prima product voor deze prijs en geeft het prima massages. Overige eigenschappen zijn ook in orde dus als je geen heel hoog budget heeft of gewoon er niet veel voor over hebt, dan is het Worthy massage gun een uitstekende optie.

Worthy Massage Gun kopen

Koop je Worthy massage gun voor de meest goedkope prijs. Onze software loopt iedere ochtend meer dan 40 verschillende websites na om te zien waar je dit product voor de beste prijs kan kopen. Klik de link hieronder voor de laagste prijs.

Worthy Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>