Silvergear Massage Gun Review

Ben je op zoek naar een massageapparaat om je stijfheid en spierpijn na lichamelijke inspanning te verlichten? Daar komt de Silvergear massage gun mogelijk voor in aanmerking. Ben je benieuwd naar de werking van de Silvergear massage gun maar ook wat andere gebruikers van dit apparaat van het merk Silvergear* vinden? Hieronder lees je er alles over.

Basena Massage gun

basena massage gun
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We beginnen deze Basena Massage gun review een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
  • Uitstekende prijs / kwaliteit
  • Mooi en gebruiksvriendelijke display
  • Makkelijk met een hand te gebruiken door het lichte gewicht
Nadelen
  • Iets minder opzetstukken dan andere merken (4 in plaats van 6)

Basena massage gun test

spiergroepen masseren

Uiteraard hebben wij dit product uitgebreid op de belangrijkste producteigenschappen getest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gebruiksvriendelijkheid. Ligt het apparaat lekker in de hand en is het niet te zwaar? Zitten er duidelijke knoppen op het apparaat en is het gemakkelijk in te stellen en heeft het diverse snelheden? Voldoet het apparaat aan de verwachtingen? Hoeveel geluid maakt het, is het duurzaam en wat is batterijduur.
Allemaal zaken die wij hebben getest.

Wat kun je, wanneer je een Silvergear massage pistool aanschaft, verwachten?

Design

Qua uiterlijk ziet dit massageapparaat er mooi en strak uit. Het lijkt enigszins op een gestyleerde föhn. Met een breedte van het handvat van slechts vijf centimeter en een lengte van 22 centimeter is het een prima hanteerbaar apparaat. Het apparaat is uitgevoerd in mat zwart en weegt 1400 gram.

RPM

De RPM wordt helaas niet gecommuniceerd. Geen probleem want natuurlijk testen we het product eerst zelf. Het Het testpanel heeft geconcludeerd dat de RPM ergens rond de 3000 ligt.  Dit is een zeer redelijk aantal en masseert alle spieren heel goed.

Accuduur

Een opgeladen accu is goed voor twee tot vier uur massagetijd. Is de acculeeg? In amper drie uur tijd is de accu weer opgeladen. Het apparaat werkt zowel op RPM als maH batterijen.

Draadloos

De Silvergear Massage gun is draadloos, zodat jij elke gewenste plek makkelijk kunt bereiken, zonder dat je door een snoer(-lengte) wordt beperkt.

Opzetstukken

Dit massage pistool van Silvergear wordt geleverd met vier verschillende hulpstukken:
1.Flat Head, speciaal voor de borstspieren
2.U-shaped Head, speciaal voor de rugspieren
3.Ball Head, speciaal voor de beenspieren
4.Finger Head, speciaal voor de armspieren
Behalve dat je uit deze vier verschillende opzetstukken kunt kiezen, heeft dit apparaat zes verschillende massagestanden, zodat je altijd een massage op maat hebt.

Gebruik

De Silvergear massage gun zal verlichten bij spierpijn, maakt stijve spieren soepeler en bevordert de bloedsomloop en heeft een ontspannende werking.

Door de drukkende en trillende werking op spieren wordt een betere bloedcirculatie bevorderd. Door de trillende werking worden vervelende knopen in je spieren losgemaakt. Heb je bepaalde spieren of lichaamsdelen overbelast of voelen die gespannen aan? De massage gun versnelt de bloedcirculatie in de getroffen lichaamsdelen en kan mogelijke spanning verlichten. Afvalstoffen in je lichaam zullen worden verwijderd en je lichaamscellen zullen opnieuw gevoed worden.

Onderhuids littekenweefsel dat na een operatie, blessure of trauma is ontstaan, zal door het gebruik van het massage pistool verminderen. De elasticiteit van het weefsel zal worden gemaximaliseerd en genormaliseerd. De genezing van het aangedane gebied zal hierdoor worden versneld.

Door dit apparaat vooraf aan het sporten of een training als warming-up te gebruiken, kun je lekker ontspannen beginnen aan een wedstrijd of een training en zo op voorhand spierpijn voorkomen of verminderen. De massage vergroot ook de rekbaarheid van de spieren, met name bij een spiersamentrekking.

Specificaties

  • Gewicht: 1,4 kg
  • Product kleur: Grijs / Zilver
  • Draadloos: Ja
  • Accuduur: Zes uur
  • Opzetstukken: 6 massage koppen
  • RPM: Onbekend (vermoedelijk rond de 3000 volgens ons testpanel)
best seller

Basena Massage Gun ervaringen

Het is ook de moeite waard om de kijken naar de ervaringen met dit Basena massage pistool van bestaande gebruikers.

Gekocht voor mijn vriendin maar vind het zelf ook een fijn product. Omdat ik haar alleen in het weekend zie heb ik er maar ook een voor mij zelf aangeschaft. 

Eelco

Ligt lekker in de hand en ziet er luxe uit. Ik geef dit product een 7+.

BMWfan15

Ik vind het jammer dat niet alle massagekoppen even prettig aanvoelen. Al met al wel een goed product dat echt werkt.

Cindy_Jip

Conclusie

We zijn best tevreden over dit product en merk. Omdat het een nieuwe leverancier betreft waren we bang dat. het om een goedkoop imitatieproduct ging maar dit valt alleszins mee. Enige wat wij jammer vinden is dat de RPM en mAh niet worden gecommuniceerd.

Hierdoor moeten we uitgaan van ons eigen oordeel. Gelukkig bleek dit massage pistool krachtig genoeg voor onze panelleden die dit artikel getest hebben. 

Basena Massage Gun kopen

Een goede deal scoren? Koop je Basena massage gun voor de meest goedkope prijs! Onze webmasters checken iedere ochtend waar je dit product voor de laagste prijs kan kopen. Profiteer nu van de beste prijs via de link hieronder. 

Basena Massage gun

best seller
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

FUNCTIES / EIGENSCHAPPEN

>