ProblemSolvers Massage Gun Review

Met de geavanceerde massage gun van het merk ProblemSolvers heb je nooit meer last van vastzittende of vermoeide spieren. Het massage pistool biedt tal van voordelen en scoort hoog op tal van gebieden in de ProblemSolvers massage gun test.

Kom meer te weten over de ProblemSolvers massage pistool en bekijk de diverse producteigenschappen in de onderstaande ProblemSolvers massage gun review.

ProblemSolvers Massage gun

Problemsolvers
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We trappen deze ProblemSolvers Massage gun review af met de belangrijkste voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
 • Prima prijs / kwaliteit
 • Redelijk stil qua geluid
 • Licht van gewicht dus makkelijk met 1 hand te gebruiken
Nadelen
 • Het is even wennen hoe je de digitale display gebrukt

ProblemSolvers massage gun test

Er is slechts 1 model te verkrijgen van het merk ProblemSolver. We hebben dit model zelf getest en de resultaten hiervan vind je in deze review.

Design

De ProblemSolvers massage gun heeft een stijlvol, strak en simplistisch design. Zo heeft de massage gun een modern digitale touch display waarmee je eenvoudig de snelheid van het product afstemt. Daarnaast is het pistool zeer licht en ergonomisch ontworpen waardoor het gemakkelijk en comfortabel in de hand ligt. Hierdoor kun je het feilloos langdurig achterelkaar blijven gebruiken.

RPM

De ProblemSolvers massage gun staat bekend vanwege zijn krachtige en stille motor. Met de massage gun beschik je maar liefst over 20 verschillende snelheidsniveaus en kun je een snelheid intensiteit van maar liefst 3200 RPM. Hiermee reken je snel af van vervelende vastzittende of pijnlijke spieren. Daarnaast beschikt het apparaat over een batterij parameter van 2600 mAh. Hiermee kun je langdurig achterelkaar van het apparaat gebruik maken zonder dat je het apparaat steeds aan de lader hoeft te leggen. 

Accuduur

De massage gun beschikt over een krachtige accu die binnen 3 uur volledig opgeladen is. Wanneer de gun volledig opgeladen is kun je het apparaat maar liefst 4 uur achter elkaar gebruiken. Hiermee kun je het apparaat gebruiken voor vele massage sessies zonder dat je het apparaat tussendoor hoeft op te laden.

Draadloos

De massage gun is draadloos en wordt geleverd in een handige meeneemkoffer. Hiermee kun je het apparaat eenvoudig overal mee naar toenemen. Na langdurig gebruik kun je de massage kun eenvoudig opladen met de meegeleverde accu. Gezien het apparaat draadloos is kun je zeer eenvoudig bij vrijwel elke spier en spiergroep, zonder dat de snoer daarbij in de weg komt te zitten.

Opzetstukken

De ProblemSolvers gun onderscheid zich van vele andere massage guns vanwege zijn opzetstuk mogelijkheden. Zo biedt het apparaat 6 verschillende opzetstukken waarmee je vrijwel elke spiergroep en kernspier optimaal kunt masseren. Bij het apparaat wordt een opzetstuk met een grote ronde kop, een u-vormige kop, een platte kop, een smalle ronde kop, een zes-hoekige kop en een vinger vorm kop geleverd. Met behulp van de verschillende opzetstukken kun je het apparaat zowel gewrichtsblessures, grote spiergroepen en voor kleinere lichaamsdelen gebruiken.

Gebruik

De ProblemSolvers gun is zeer eenvoudig in gebruik en scoort dan ook hoop op gebruiksvriendelijkheid. Vele gebruikers laten blijken dat ze vrijwel elke spier kunnen behandelen met de ProblemSolvers gun en geven aan dat hun spierpijn er flink mee verminderd kan worden. Dankzij de lange accu kun je uren van het appraat gebruik blijven maken en hoef je het apparaat niet steeds op te laden na gebruik. Ten slotte is het apparaat zeer stil en hebben de mensen om je heen hierdoor geen last van het geluid.

Specificaties

 • Gewicht: 1,4 kg
 • Product kleur: Zwart
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: 5-6 uur
 • Opzetstukken: 6
 • RPM: 3200
 • MAh: 2600

ProblemSolvers Massage Gun ervaringen

Zie hieronder een aantal uitgelichte reviews van bestaande klanten van ProblemSolvers. Hieronder kan je ook doorklikken naar de gehele verzameling ProblemSolvers massage gun ervaringen.

Deze ProblemSolver Gun gebruikt voor mijn rugpijn. Door elke dag even te masseren ervaar ik veel minder pijn dan eerst!

Koen

Wat een top ding! Sinds ik deze Gun in huis heb begin ik elke dag met een kwartiertje ontspanningsmassage. Op die manier begin ik de dag op een super manier!

Anne

Als crossfitter weet ik wat het is om veel spierpijn te hebben. Deze massage gun helpt mij om mijn spierpijn te verminderen.

Arjan

Conclusie

Heel simpel gezegd; dit product is niet zo goed als a-merken zoals Northwall. Dat is ook niet heel gek want de prijs is ook bijna 50% goedkoper. Het belangrijkste is dat dit massage pistool prima massages kan geven. Dit dankzij een bovengemiddeld krachtige mAh (2600) en een keurige aantal bewegingen (3200 RPM). 

Ben jij van plan om dit apparaat 1 a 2 keer per week te gebruiken? Dan raden wij dit massage pistool absoluut aan. 

ProblemSolvers Massage Gun kopen

Betaal nooit meer dan nodig! BesteMassageGun.nl zoekt iedere dag automatisch naar de website met de goedkoopste prijs / verzendkosten. Klik hieronder op 'bekijk beste prijs' om te zien waar deze nu het goedkoopst is.

ProblemSolvers Massage gun

Problemsolvers
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>