MM brands Massage Gun Review

Reken snel af met vervelende pijntjes en vastzittende spieren met behulp van de zeer krachtige en multifunctionele massage pistool van het merk MM brands

Met dit stijlvolle massage gun kun je zorgen voor zowel een zeer intense spiermassage, als voor een ontspannende en rustige massage voor blessures of ter opwarming van spieren.

MM Brands Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We beginnen deze MM BRands Massage gun review met een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
  • Handig LED displaay waar je sterketeniveau kunt inzien
  • Inclusief stijlvolle meeneemkoffer
  • Geleverd met 6 verschillende opzetstukken
Nadelen
  • Apparaat is met 1.5 kilogram iets zwaarder dan andere massage guns

MM Brands massage gun test

De MM brands massage gun is uitvoerig getest in de MM brands massage gun test. In deze test werden diverse belangrijke eigenschappen opgenomen en werd er gekeken naar de algemene prestatie van het apparaat.

Ook is er gekeken naar prijs-kwaliteitsverhouding en naar factoren die van belang zijn bij een goed presterende massage gun. De massage gun presteert met name goed op zijn lange levensduur en op de meegeleverde gratis hot/cold pack wat de massage gun onderscheid van vele andere massage guns.

Design

De MM brands massage pistool heeft een stijlvol design met een handige LED display. Hiermee kun je eenvoudig het sterkteniveau inzien en aanpassen en kun je zien hoeveel batterij het apparaat nog heeft. De massage gun ligt comfortabel in de hand en wordt geleverd in een handige en stijlvolle meeneemkoffer, hierdoor neem je het apparaat eenvoudig overal mee naar toe.

RPM

De MM brands massage gun is eenvoudig in snelheid in te stellen. Zo beschikt het apparaat over maar liefst 20 verschillende snelheidsstanden. Hiermee kun je zorgen voor de gewenste massagestand voor elke spiergroep en kernspier. Je kunt de snelheid eenvoudig afstellen met behulp van de display. De motor is daarnaast zeer stil en zorgt niet voor geluidsoverlast. Hierdoor kun je in alle rust genieten van een comfortabele massage.

Accuduur

De MM brands massage gun heeft een energiezuinige accu die maar liefst 4 uur lang mee kan gaan. Hierdoor hoef je het apparaat niet telkens op te laden tussen elke massage door. Na 4 uur kun je de accu aan de lader leggen en laad de accu binnen ongeveer 3 uur volledig op. Op de display kun je eenvoudig aflezen hoeveel batterij niveau je nog over hebt.

Draadloos

Met de MM brands massage gun hoef je je geen zorgen te maken over een snoer die tijdens het masseren in de weg zit. Het apparaat is volledig draadloos en is hierdoor uiterst gemakkelijk in gebruik. Hiermee kun je eenvoudig elke spiergroep en kernspier bereiken zonder dat je rekening hoeft te houden met een draad.

Opzetstukken

Een groot voordeel van de massage gun is dat het geleverd wordt met 6 handige opzetstukken. Hiermee kun je kiezen uit diverse soorten massages, zoals een intensieve nek en rug massage, het masseren van grote kernspieren, het masseren van accupunt en innerlijk diep weefsel, het masseren van gewrichten, het masseren van taille en het relaxen en vormen van diverse spieren. 

Gebruik

Het apparaat is stil, zuinig en zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij de mee geleverde opbergkoffer kun je het apparaat daarnaast overal mee naar toe nemen. Hiermee hoef je je ook geen zorgen te maken over los slingerende opzetstukken en zorg je ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. Een groot voordeel aan deze massage gun is dat je er ook een handig hot/cold pack bij krijgt. Hiermee kun je jouw spieren nog beter verzorgen.

Specificaties

  • Gewicht: 1,5 kg
  • Product kleur: Zwart
  • Draadloos: Ja
  • Accuduur: 4 uur
  • Opzetstukken: 6 massage koppen
  • RPM: Onbekend (vermoedelijk rond de 3000 volgens ons testpanel)

MM Brands Massage Gun ervaringen

Het is ook de moeite waard om de kijken naar de ervaringen met dit MM Brands massage pistool van bestaande gebruikers.

Sinds ik deze MM massage gun heb gekocht is mijn onderrugpijn helemaal weg. Super product!

Rianne

Goed display en lange batterijduur. Ik zou deze gun iedereen aanraden!

Leon

Ik vind het jammer dat niet alle massagekoppen even prettig aanvoelen. Al met al wel een goed product dat echt werkt.

Truckfans131

Conclusie

Na onze review van de Massage Gun van het merk MM brands kunnen we concluderen dat dit een zeer krachtige en multifunctionele massage gun is. 

Dit stijlvolle apparaat is geschikt voor intense spiermassages maar ook voor ontspanningsmassages. Verder is het pistool voorzien van een handig LED display en is het sterkteniveau eenvoudig aan te passen.

Ook beschikt de MM brands massage gun over een prima accuduur (gaat 4 u mee) en kun je op het display direct aflezen hoeveel batterij niveau je nog over hebt.

Kortom, een goede massagegun voor iedereen die op zoek is naar een multifunctioneel apparaat.

MM Brands Massage Gun kopen

Een goede deal scoren? Koop je MM brands massage gun voor de meest goedkope prijs! Onze webmasters checken iedere ochtend waar je dit product voor de laagste prijs kan kopen. Profiteer nu van de beste prijs via de link hieronder. 

MM Brands Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>