Lifeloom Massage Gun Review

Met een krachtige massage gun reken je af met vastzittende en vermoeide spieren. Een zeer populaire massage gun van dit moment is de geavanceerde LifeLoom® Massage Gun Zwart met LED display en tal van mogelijkheden. Lees de onderstaande Lifeloom massage gun review en kom alles te weten over dit hoogwaardige apparaat.

Lifeloom Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We trappen deze Lifeloom Massage gun review af met de belangrijkste voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
 • Simplistisch en stijlvol design
 • Comfortabele handgreep
 • Eenvoudig te bedienen
Nadelen
 • Het is even wennen hoe je de digitale display gebrukt

Lifeloom massage gun test

De Lifeloom massage gun is zorgvuldig en uitgebreid getest op basis van tal van belangrijke factoren. Zo hebben wij gekeken naar tal van eigenschappen dat dit product bijzonder maakt.

Uit de Lifeloom massage gun test kwam daarnaast naar boven dat het pistool geliefd is onder gebruikers vanwege het stille ontwerp en de tal van snelheidsmogelijkheden.

Design

Het design van de Lifeloom massage pistool is simplistisch en stijlvol. Het apparaat weegt niet erg veel waardoor het pistool comfortabel in de hand ligt. Ook biedt het apparaat een comfortabele handgrip en is het apparaat zeer eenvoudig te bedienen dankzij de handige LED display.

RPM

De massage gun scoort hoog op vermogen en capaciteit. Zo heeft het apparaat een mAh van 2600 en een batterijduur van maar liefst 6 uur. Daarnaast biedt de LIfeloom massage gun diverse snelheden en een maximale snelheid van tot 3700 rpm. Hiermee biedt het apparaat een zeer krachtige massage. Zo staat het pistool bekend vanwege zijn mogelijkheid tot percussieve of vibratietherapie. Dit is een massage dat zorgt voor het snel aanpassen van druk in het spierweefsel doormiddel van lichte slagen.

Accuduur

De massage gun van het merk Lifeloom scoort daarnaast zeer hoog op accuduur. De oplaadtijd van het apparaat is 2 tot 3 uur waarmee het apparaat vervolgens 6 uur lang mee gaat. Hiermee kun je meerdere keren zorgen voor een lange massage sessie zonder dat je het apparaat tussendoor aan de lader hoeft te leggen. Dit is ideaal wanneer je het apparaat mee neemt op reis of mee naar de sportschool wilt brengen. Het product wordt geleverd met een adapter van 24v. De accu is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer lange levensduur.

Draadloos

De Lifeloom massage gun is helemaal draadloos. Hiermee biedt het apparaat extra flexibiliteit en kun gemakkelijk bij elke spier en spiergroep zonder dat een snoer dit lastig maakt. De accu dient echter wel opgeladen te worden met behulp van een snoer.

Opzetstukken

De massage gun heeft maar liefst 6 opzetstukken voor een volledige lichaamsmassage. Hiermee kun je eenvoudig op verschillende wijze pijn en stijfheid verlichten voor elke kernspier en spiergroep, zoals voor een stijve nek, knopen in je beenspieren of een pijnlijke rugpijn. Wissel de opzetstukken eenvoudig af en varieer met de opzetstukken om zo een volledige lichaamsmassage mogelijk te maken.

Gebruik

De Lifeloom massage gun is zeer eenvoudig in gebruik en is makkelijk in te stellen. Zo kun je eenvoudig de snelheid instellen en aanpassen wanneer jij dit wilt. Met de handige display kun je kiezen voor verschillende massage standen en kun je het snelheidsniveau aanpassen of stoppen. De mee geleverde opzetstukken zijn daarnaast eenvoudig in gebruik en bieden elk een uitstekende massage voor diverse spiergroepen. Ten slotte kun je het massage pistool eenvoudig overal mee naar toe nemen dankzij de mee geleverde draagtas. Hiermee neem je de massagegun gemakkelijk mee naar de sportschool en kun je het apparaat veilige vervoeren.

Specificaties

 • Gewicht: 1,4 kg
 • Product kleur: Zwart
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: 5-6 uur
 • Opzetstukken: 6
 • RPM: 3700
 • MAh: 2600

Lifeloom Massage Gun ervaringen

Zie hieronder een aantal uitgelichte reviews van bestaande klanten van Lifeloom. Benieuwd naar alle reviews? Klik onder de tekst op "bekijk alle reviews" om alles te zien!

Ik gebruik de massage gun van Lifeloom nu sinds 3 weken. Heb nog nooit zo weinig last gehad van stijve spieren!

Pieterhenk

Super tevreden met mijn Lifeloom Massage gun! Sinds ik deze heb aangeschaft zijn mijn workouts veel beter omdat ik het massage apparaat gebruik tijdens mijn warming up.

Cindy

Top ding!

Dennis_34

Conclusie

Al met al zijn we zeker tevreden over de Massage Gun van het merk Lifeloom. Zo vinden het we het design van de gun simplistisch en stijlvol, weegt het apparaat niet te veel en ligt het goed in de hand.

Ook heeft deze massage gun een maximale snelheid van 3700 RPM, er is bijna geen andere massage gun die zo'n hoog aantal heeft als deze. 

Als laatste is deze gun ook gewoon super goed geprijsd. Je bekijkt de laagste prijs door in het kopje hieronder op de oranje knop te klikken.

Lifeloom Massage Gun kopen

Betaal nooit meer dan nodig! BesteMassageGun.nl zoekt iedere dag automatisch naar de website met de goedkoopste prijs / verzendkosten. Klik hieronder op 'bekijk beste prijs' om te zien waar deze nu het goedkoopst is.

Lifeloom Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>