Joex Massage Gun Review

Ben je opzoek naar een krachtige en stijlvolle massage gun? Dan is de Joex Massage Gun zilver wellicht wat voor jou.

Met dit geavanceerde apparaat zorg je voor krachtige en effectieve massages met behulp van diverse opzetstukken en verschillende snelheidsstanden.

Lees de onderstaande Joex Massage gun review en kom alles te weten over dit veelzijdige product en de diverse producteigenschappen.

Joex Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We beginnen deze Joex Massage gun review een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
  • Uniek design en beschikbaar in verschillende kleuren
  • Accuduur van maar liefst 6 uur
  • Zeer eenvoudig in gebruik
Nadelen
  • Letters op display zijn soms lastig te lezen

Joex massage gun test

Met behulp van de Joex Massage gun test is het product getest op tal van belangrijke eigenschappen. Het product scoort goed op tal van gebieden en is dan ook een geliefd apparaat onder vele van zijn gebruikers.

Het apparaat scoort met name goed op accuduur en design. Bekijk de onderstaande eigenschappen en lees waarom vele gebruikers zo tevreden zijn over het merk Joex.

Design

De Joex Massage gun scoort goed op zijn design. Zo is de massage gun beschikbaar in verschillende kleuren en heeft het massage pistool een robuust en stijlvol design. De massage gun heeft een handig display en een comfortabele silliconen softgrip. Daarnaast is het apparaat gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de massage gun een moderne en kwalitatieve uitstraling biedt.

RPM

De Joex Massage gun pistool is met een maximale capaciteit van 3000RPM zeer krachtig. Hiermee kun je diverse snelheden bereiken en kun je daarmee verschillende soorten massages creëren. De motor is daarnaast zeer stil en gaat langdurig mee. Hiermee kun je meerdere massage sessies achter elkaar houden zonder dat je het apparaat tussentijds hoeft op te laden. De accu heeft een mAh van maar liefst 2000mAh waardoor de accu tot maar liefst 6 uur lang meegaat.

Accuduur

De Joex Massage gun heeft een zeer krachtige accu die langdurig mee gaat. Hierdoor kun je eindeloos van het apparaat gebruik blijven maken. De accu van de massage gun dien je na 6 uur gebruikt te hebben aan de lader te leggen. Je dient het apparaat vervolgens ongeveer 3 uur op te laden om het apparaat volledig op te laden.

Draadloos

Het apparaat is geheel draadloos. Hiermee biedt het apparaat absolute vrijheid en flexibiliteit en kun je eenvoudig bij elke spiergroep en kernspier zonder dat er een snoer in de weg zit. Je dient het apparaat echter wel op te laden met behulp van een acculader. Deze wordt mee geleverd in de handig opbergkoffer en beschikt over een snoer.

Opzetstukken

Ook met het aantal opzetstukken komt de Joex gun hoog naar boven in de test. De massage gun beschikt over maar liefst zes opzetstukken, namelijk over een platte kop (normaal en klein), een ronde kop, een pneumatische knop, een vork knop en over een kogel knop. Met deze 6 verschillende opzetknoppen kun je voor elke spiergroep en kernspier de juiste massage bieden en zorg je daarmee voor een gehele lichaamsmassage.

Gebruik

De Massage gun is zeer geliefd vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en biedt tal van mogelijkheden. Met behulp van de handige display kun je eenvoudig de massage snelheid aanpassen en stopzetten en kun je zorgen voor de juiste klopsnelheid en gewenste kracht. Ook kun je eenvoudig de opzetstukken verwisselen zodat je voor elke spiergroep of kernspier de juiste massage creëert. Je neemt het apparaat daarnaast eenvoudig overal mee naar toe met behulp van de meegeleverde opbergkoffer.

Specificaties

  • Gewicht: 1,9 kg
  • Product kleur: Zwart
  • Draadloos: Ja
  • Accuduur: Zes uur
  • Opzetstukken: 6 massage koppen
  • RPM: Tot 3000 RPM

Joex Massage Gun ervaringen

Het is ook de moeite waard om de kijken naar de ervaringen met dit Joex massage pistool van bestaande gebruikers.

Massagegun werkt prima en wordt geleverd in mooie opberg tas. Ik raad dit product zeker aan!

Bodine

Heb dit product niet zo lang geleden gekocht voor mijn moeder, zij is hier zeer blij mee!

Ria

Door het thuiswerken heb ik veel last van mijn onderrug. Deze massage gun heeft ervoor gezorgd dat dit helemaal weg is.

Jantijn

Conclusie

De Joex massage gun is in onze ogen een goede optie voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, goede massage gun. Zo is de prijs van dit massage pistool zeer aantrekkelijk en is het overall gewoon een uitstekende massage gun.

Het apparaat is geheel draadloos en heeft een accu die maar liefst 6 uur mee gaat. Verder krijg je bij het aanschaffen van de Joex gun een handige koffer en 6 verschillende opzetstukken. Dankzij deze knoppen kun je elke spier in je lichaam masseren.

Als jij op zoek bent naar een kwalitatief goede massage gun tegen een leuke prijs, dan is de Joex Massage gun zeker voor jou! Hieronder ontdek je wat momenteel de beste prijs is van deze massage gun.

Joex Massage Gun kopen

Een goede deal scoren? Koop je Joex massage gun voor de meest goedkope prijs! Onze webmasters checken iedere ochtend waar je dit product voor de laagste prijs kan kopen. Profiteer nu van de beste prijs via de link hieronder. 

Joex Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>