Hypervolt Plus Massage Gun Review

In dit artikel zal je onze mening kunnen lezen over de Hypervolt Plus massage gun van het merk Hyperice. In deze Hypervolt massage gun review zetten we alle voor- en nadelen voor jou op een rijtje. Er bestaan namelijk zo veel verschillende massageproducten dat het niet eenvoudig is om hierin een keuze te maken.

Hypervolt + Massage gun by Hyperice

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We beginnen deze Hyperice Massage gun review een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
  • Krachtige en stille motor (maakt weinig herrie)
  • Draadloos te gebruiken
  • Makkelijk met een hand te gebruiken door het lichte gewicht
Nadelen
  • Batterij is niet heel sterk

Hyperice massage gun test

Bij het kiezen van een massage gun zijn verschillende factoren belangrijk. Wij hebben de Hypervolt massage gun uitgebreid getest en rekening gehouden met verschillende factoren, zoals de batterijduur en het design.

Design

De Hypervolt massage gun oogt meteen erg modern door zijn zwarte en efficiënte design. Uit de Hypervolt massage gun test blijkt tevens dat dit apparaat een lichtgewicht is. Dit design en zijn gewicht maken hem handig in gebruik.

RPM

De motor van deze Hypervolt Plus is krachtiger dan bij de standaard Hyperice. Dit merken we aan de snelle trillingen die hij kan creëren. De massage is intensiever, zodat je dieper weefsel los kan maken. Handig hierbij is dat je kan kiezen uit drie verschillende standen van intensiteit. Het is namelijk niet in elke situatie of bij elke spier nodig om voor de meest harde stand te kiezen. Dit maakt deze Hypervolt ideaal voor verschillende omstandigheden. Je spieren komen los en herstellen beter door deze aangename vibraties op maat. Als je uittelt hoeveel sessies je uitspaart bij de kinesist, osteopaat of sportmasseur, win je dit al snel terug.

Accuduur

Een ander pluspunt van dit apparaat is dat hij met een sterke batterij komt. Je kan hem dus draadloos gebruiken. De levensduur van deze batterij is zo’n 2,5 uur. Normaal gezien gebruik je het apparaat zo’n 1 minuut per lichaamszone, dus 2,5 uur is ruimschoots voldoende voor verschillende sessies.

Draadloos

De Hyperice Massage gun is draadloos te gebruiken. Hierdoor kun je de gun gemakkelijk meenemen.

Opzetstukken

Wat ook leuk is, zijn de vijf verschillende opzetstukken die worden bijgeleverd. Deze opzettukken zorgen ervoor dat je alle lichaamsdelen goed kan bereiken. Er zijn opzetstukken voorzien voor je kwetsbaardere lichaamsdelen, maar ook voor de grote spieren in je lichaam, waarbij het apparaat harder werkt om goed op het spierweefsel in te kunnen werken. Je hele lichaam heeft dus baat bij dit apparaat.

Gebruik

Verder heeft dit Hypervolt massage pistool nog een aantal andere eigenschappen, die hem aangenaam in gebruik maken. Zo is dit massage pistool muisstil. Je kan hem dus gebruiken zonder dat je je omgeving stoort met het vibrerende geluid. Dit is ideaal voor in de fitness of na een training met je team. Ook voor jezelf helpt dit om hier na een sportsessie heerlijk mee tot rust te komen.

Specificaties

  • Gewicht: 1,7 kg
  • Product kleur: Zwart
  • Draadloos: Ja
  • Accuduur: 2,5 uur
  • Opzetstukken: 5 massage koppen
  • RPM: Onbekend (vermoedelijk rond de 3000 volgens ons testpanel)

Hyperice Massage Gun ervaringen

Uiteraard hebben we ook voor het merk Hyperice weer een aantal reviews verzameld. Op deze manier heb jij een goed beeld over hoe andere denken over deze gun.

Dankzij de Hyperice Gun is mijn rugblessure eindelijk verholpen. Ik gebruik hem elke dag en heb bijna geen pijn meer. Top ding!

Johan_FRT

Ik heb deze massage gun cadeau gedaan aan m'n zoon. Hij sport veel en gebruikt de gun eigenlijk elke dag wel.

Neeltje

Voor iedereen die nog twijfelt: deze massage gun is geweldig! Al mijn klachten zijn verholpen. Toppers van Hyperice, bedankt!

Joris

Conclusie

De Hypervolt massage gun doet wat hij belooft. Het apparaat is mooi, licht en handig in gebruik. Het apparaat heeft een duidelijk doeltreffend effect op de spieren door zijn stevige motor, maar kan via verschillende standen harder en zachter gezet worden. De combinatie van wisselende opzetstukken met verschillende standen, maakt deze massage gun multifunctioneel. Andere niet te vergeten voordelen zijn de lange levensduur van de batterij en de stille motor. Heerlijk om de spieren goed los te maken en te ontspannen.

Hypervolt Massage Gun kopen

Een goede deal scoren? Koop je Hyperice massage gun voor de meest goedkope prijs! Onze webmasters checken iedere ochtend waar je dit product voor de laagste prijs kan kopen. Profiteer nu van de beste prijs via de link hieronder. 

Hypervolt + Massage gun by Hyperice

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>