Fitgun Massage Gun Review

Een paar weken geleden ben ik aan een marathon training gestart. De intensiteit van de training begint toe te nemen en mijn spiermassa was al niet zo geweldig voordat ik begon met de zware duurloop oefening.

Na een kleine afstand en een interval training, stond de lange duurloop op het programma. Jezus, wat had ik toch een spierpijn na deze afstand! Mijn fysiotherapeut adviseerde mij de Fitgun massage gun , ik heb er geen seconde spijt van gehad.

Fitgun Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

Voordat we dieper ingaan op de eigenschappen in deze Fitgun Massage gun review, sommen we eerst een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit apparaat op. 

Voordelen
 • Kwalitatief uitstekend
 • Lichtste massage pistool op de markt (1,1 kg)
 • Komt met een koffer om mee te nemen
Nadelen
 • Gratis meegeleverde e-book heeft weinig toegevoegde waarde

Fitgun massage gun test

De Fitgun massage gun wordt geleverd in een luxe koffer met 6 opzetstukken, oplader, instructiefolder en toegang tot een Ebook. I

n combinatie met de stoere en moderne uitstraling van de gun heb je echt een winnaar in huis gehaald die makkelijk op te bergen is. Met zijn 1,1kg is de FitGun makkelijk te gebruiken en met 2500mAh heeft hij een batterijduur van 4-5 uur.

Doordat hij draadloos is kun je hem overal mee naar toe nemen in de bijgeleverde koffer. Met de stille motor in de FitGun massage gun (maar 50 decibel!) zorg je ervoor dat de buren geen gekke dingen gaan denken.

Doordat je ruim 20 verschillende intensiteiten kunt instellen in combinatie met 6 opzetstukken, heb je talloze mogelijkheden om je spierpijn aan te pakken. Het draagt bij aan het herstel van chronische pijnen, gespannen spieren en spierpijn. Het is daardoor een van de meest effectieve massage methodes!

Design

De Fitgun heeft een strak design en een kraakhelder LCD scherm. 

RPM

De RPM wordt helaas niet gecommuniceerd. Geen probleem want natuurlijk testen we het product eerst zelf. Het Het testpanel heeft geconcludeerd dat de RPM ergens rond de 3000 ligt.  Dit is een zeer redelijk aantal en masseert alle spieren heel goed.

Accuduur

Met zijn 1,1kg is de FitGun makkelijk te gebruiken en met 2500mAh heeft hij een batterijduur van 4-5 uur. Doordat hij draadloos is kun je hem overal mee naar toe nemen in de bijgeleverde koffer.

Draadloos

De massage gun van Fitgun is dus draadloos te gebruiken. Dit is wel zo prettig in gebruik, omdat je hierdoor niet klem komt te zitten in het snoer als je jouw hele lichaam wilt masseren.

Opzetstukken

De Fitgun wordt geleverd in een luxe koffer met maar liefst 6 verschillende opzetstukken. Hierdoor kun je elke spier in je lichaam masseren.

Gebruik

De Fitgun massage pistool werkt doelgericht aan je spieren. Dit komt doordat de Fitgun een neerwaardse, zijwaardse en draaiende beweging maakt om de spieren in je doelgroep op te warmen. Daardoor kan men de Fitgun ook goed gebruiken bij een warming-up van de spieren. Door het gebruik van verschillende opzetstukken kun je snel en makkelijk wisselen om andere spiergroepen aan te pakken. Daarbij is uit de Fitgun massage gun test gebleken dat het gebruik van de gun een significante bijdrage heeft aan het verminderen van stress, pijn en spierspanning. Daarbovenop voorspoedig je het spierherstel bij een blessure, wordt de bloedcirculatie verbeterd en kun je in de toekomst harder trainen.

Specificaties

 • Gewicht: 1,1 kg
 • Product kleur: Zwart
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: 4/5 uur
 • Opzetstukken: 6 massage koppen
 • RPM: Onbekend (ongeveer rond de 3000 volgens ons testpanel)
 • MAh: 2500

Fitgun Massage Gun ervaringen

Het is ook de moeite waard om de kijken naar de ervaringen met dit Fitgun massage pistool van bestaande gebruikers.

Voelt lekker aan en ziet er ook goed uit. Ik geef dit product een zeer ruime voldoende.

Eelco

Super blij met mijn Fitgun Massage Gun. Mijn spierpijn is als sneeuw voor de zon verdwenen!

Jantje

Dankzij de opzetstukken kan ik nu op een goede manier mijn spieren masseren. Ik ben erg dankbaar voor deze handige massage gun!

Leontine

Conclusie

De 3 meest belangrijke punten aan een massage gun zijn betrouwbaarheid, geluidsniveau en levensduur van de batterij. Het merk Fitgun sprong hier bij meerdere tests bovenuit.

De FItgun review maakt duidelijk dat dit een degelijk product is dat niet hapert tijdens het gebruik. Daarbij heeft het een laag geluidsniveau (< 55 decibel), wat ook belangrijk is.

Ligt je focus op batterijduur? Ook dan is de Fitgun echt een aanrader omdat deze makkelijk is mee te nemen in zijn eigen koffer voor het geval je een weekendje weg wilt.

Op locatie kun je de gun dan gebruiken wetende dat hij voldoende batterij heeft en dat omstanders je niet horen. In de toekomst hopen we dat ze de gun nog verder ontwikkelen en dat de het pistool nog compacter kunnen maken zodat het nog makkelijk wordt om mee te nemen en te gebruiken.

Fitgun Massage Gun kopen

Uiteraard wil je profiteren van de laagste prijs, toch? Gelukkig kan dat. Onze website checkt elke dag 40+ verschillende websites op zoek naar de laagste prijs. Deze passen we automatisch aan in de link hieronder. Klik dus nu om te zien waar je dit Fitgun massage pistool het meest voordelig koopt! 

Fitgun Massage gun

Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

>