BuyHes Massage Gun Review

Een goede massage gun levert alle voordelen van een echte massage en meer! Maar, alleen een kwalitatief product levert de voordelen van een echte massage. Of de BuyHes massage gun hier aan voldoet lees je in dit artikel. 

Wij testen alle guns zelf in combinatie met ons testpanel. De resultaten lees je in deze BuyHes massage gun review.

BuyHes Massage gun

BuyHes
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We trappen deze BuyHes Massage gun review af met de belangrijkste voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
 • Krachtige motor (2500 mAh)
 • Veel verschillende standen en opties
 • Vrij goedkoop vergeleken met vergelijkbare modellen
Nadelen
 • Voelt enigszins 'goedkoop' aan

BuyHes massage gun test

voorbeeld opzetstukjes

In deze BuyHes massage gun test hebben we naar verschillende eigenschappen gekeken. Uitgangspunt hierbij is dat het product makkelijk in gebruik moet zijn en vooral een zeer goed de spieren kan masseren. Denk hierbij aan power (voltage en snelheid van bewegingen), gewicht en accuduur.

Let op: ten tijde van de test zijn er 2 verschillende versies op de markt van het merk BuyHes. De power / massagekracht van de goedkoopste versie is minder dan 50% krachtig dan de iets duurdere versie. In deze review behandelen we de duurdere versie; de BuyHes Massage gun - pijnbestrijding. Lees nu verder om de resultaten van de test in te zien.

Design

Toegegeven, de meeste massage pistolen op de markt zien er hetzelfde uit. Sommige merken weten het nog op te leuken met wat led lichten en een luxe display maar de basis is vaak hetzelfde. Dat is ook bij deze BuyHes massage gun het geval. Toch oogt het massage pistool van het merk BuyHes een beetje ‘goedkoop’.

Ons testpanel heeft geen problemen geconstateerd dus het zegt niks over de kwaliteit zelf. Wel vinden we het jammer dat er gekozen is voor een wat goedkoop ogend plastic.

RPM

Om alle spieren goed onder handen te kunnen nemen dient een massage gun genoeg ‘power’ te leveren. Dat is gelukkig in dit geval ook van toepassing dankzij een mAh van 2500. Dit is vergelijkbaar met een aantal top concurrenten in de markt. 

Een andere eigenschap die de intensiteit van een massage beïnvloedt is het aantal heen en weer gaande bewegingen per minuut. Dit wordt omschreven als Rounds Per Minute (RPM). Helaas wordt de RPM van het product niet vermeld en konden wij deze ook niet terugvinden in de handleiding. 

Dus moeten we op ons eigen oordeel afgaan. Sommige leden van het testpanel hadden het idee dat de RPM iets lager ligt dan bij een aantal topmerken het geval is (3200). Toch was het effect niet heel duidelijk te merken dus een heel groot verschil zal het vermoedelijk niet zijn. Daarbuiten zijn er maar weinig mensen die de hardste instelling gebruiken op de apparaten met een RPM van boven de 3000. Grote kans dat je hier dus zelf niks van merkt.

Accuduur

Een accuduur van 2 tot 4 uur, afhankelijk van op welke stand je de gun gebruikt. 2 tot 4 uur is niet veel. Toch vinden wij dit geen groot nadeel. In het meest extreme geval gebruik je een massage apparaat als de BuyHes niet langer dan een uur achter elkaar. Ook zien we vaak dat andere merken een hoge accuduur communiceren die in de praktijk eigenlijk onhaalbaar is. Wat wel een klein nadeel is, is de oplaadtijd. Deze is 4 uur en dat is best lang als je bedenkt dat je deze dan in het beste geval even lang kan gebruiken.

Draadloos

Volledig draadloos. Daarnaast hebben wij in de BuyHes massage gun test gekeken of je deze ook kan gebruiken tijdens het opladen. Ook dat is het geval.

Opzetstukken

Dit massage apparaat wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Zes in totaal. Elk stuk heeft een eigen toepassing. Zo gebruik je de ene kop voor een herstelmassage, nadat je gesport hebt. Een ander opzetstuk is weer geschikt voor een lekkere ontspanningsmassage. Ook is het mogelijk om spierknopen los te masseren.

Gebruik

De gun licht lekker in de hand. Het handvat geeft dankzij het gebruikte materiaal voldoende grip. Hierdoor kan je met een enkele hand al je verschillende spiergroepen een massage geven. Voor je rug zal je natuurlijk wel hulp van iemand anders moeten vragen om hier bij te komen. 

Er zijn 20 verschillende standen beschikbaar die je kan selecteren. Dit doe je via het ingebouwde LCD scherm aan de voorkant. Deze ziet er overigens goed uit. Elke stand heeft een andere intensiteit. In het geval je lekker wil ontspannen kies je een lichtere instelling. Wil je een diepere en ‘powervolle’ massage dan verhoog je de intensiteit.

Specificaties

 • Gewicht: 1,7 kg
 • Product kleur: Zwart
 • Draadloos: Ja
 • Accuduur: 2 tot 4 uur
 • Opzetstukken: 6
 • RPM: Onbekend
 • MAh: 2500
productfoto

BuyHes Massage Gun ervaringen

Ik heb getwijfeld of ik deze moest kopen omdat deze bijna 60 euro goedkoper was dan andere merken. Door de reviews toch overstag gegaan en geen spijt van gehad. Ik heb er een tweede van aangeschaft voor mijn schoonzoon die door het thuiswerken last heeft van zijn rug.

Elfie_H

Het apparaat werkt goed ik heb erna geen last meer van spierpijnen of gevoelige gewrichten. Wel vind ik dat het niet een heel prettig geluid maakt maar dat hoort misschien zo. Het grootste opzetstuk is het fijnst.

HugoHugo1

Lekker 🙂 Soms ben ik vergeten de massage gun op te laden en moet ik deze eerst opladen omdat ik het niet handig vind om te gebruiken aan de oplaadkabel. Ik heb deze inmiddels 4 maanden en doet het nog steeds goed.

Samantha94

Goede koop

De nadelen van dit merk massage pistool? Voornamelijk redelijk korte accuduur (die nog steeds ruim genoeg is voor meermaals gebruik) en de oplaadtijd van 4 uur. Ook vinden we het product minder luxe eruit zien dan bijvoorbeeld  de Sanbo of MUSCQLER. Toch zijn er meer pluspunten dan minpunten. Dit model van BuyHes is krachtig genoeg om mee te kunnen met de beste massage guns die er verkrijgbaar zijn. Dat doet het voor een prijs die stukken goedkoper is.

Al met al is het oordeel van deze BuyHes massage gun review dat het kwalitatief net iets minder is dan sommige andere merken. Wil je dit product af en toe gebruiken? Dan raden wij het zeker aan. Zoek je er eentje voor meerdere keren per week (3 tot 4 keer), dan is de Northwall misschien iets voor jou.

BuyHes Massage Gun kopen

Heeft deze test jou over de streep getrokken? Dat is goed nieuws. Wij checken automatisch iedere dag waar deze het goedkoopst is. Vaak is dat op Bol.com. Klik hier voor de laagste prijs.

BuyHes Massage gun

BuyHes
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

FUNCTIES / EIGENSCHAPPEN

>