Basena Massage Gun Review

Zitten jouw spieren regelmatig vast of heb je vaak last van langdurige spierpijn? Met de Basena massage gun laat je jouw spieren sneller herstellen dan ooit tevoren. Ook als je gewoon van een ontspannen massage wilt genieten heb je deze massage gun nodig. Lees snel verder om er achter te komen of de Basena massage gun aansluit bij jouw wensen.

Basena Massage gun

basena massage gun
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

Functies / eigenschappen

Voordelen en nadelen

We beginnen deze Basena Massage gun review een aantal belangrijke voordelen en nadelen van dit massage apparaat. 

Voordelen
  • Uitstekende prijs / kwaliteit
  • Mooi en gebruiksvriendelijke display
  • Makkelijk met een hand te gebruiken door het lichte gewicht
Nadelen
  • Iets minder opzetstukken dan andere merken (4 in plaats van 6)

Basena massage gun test

spiergroepen masseren

Het merk Basena is nog relatief onbekend in Nederland. Basena maakt naast massage guns ook digitale infrarood thermometers en IPL lichtontharingsapparaten. Er zijn diverse producteigenschappen die bepalen of een massage gun bij je past. Zo zorgt het Basena massage pistool voor therapeutische ontspanning in je spieren zodat jij binnen no-time weer klaar bent om hard te trainen.

Wij hebben de Basena massage gun uitgebreid getest met alle 6 verschillende massagekoppen en op wel 20 verschillende vibratiesnelheden. Hier vind je de uitkomst van de Basena massage gun test.

Design

De massage gun heeft een strak design en is eenvoudig in gebruik. Dankzij het LED-scherm op de achterkant kun je zien welke massagestand je hebt geselecteerd. Ook ligt het massage pistool prettig in de hand door het rubberen onderstuk.

RPM

De RPM wordt helaas niet gecommuniceerd. Geen probleem want natuurlijk testen we het product eerst zelf. Het Het testpanel heeft geconcludeerd dat de RPM ergens rond de 3000 ligt.  Dit is een zeer redelijk aantal en masseert alle spieren heel goed.

Accuduur

De massage gun gaat 6 uur mee op een volle accu. Je kunt hier dus wel even mee vooruit! Als het massage pistool helemaal leeg is duurt het zo'n 3 uur om deze weer volledig op te laden. 

Draadloos

De massage gun van Basena is dus draadloos te gebruiken. Dit is wel zo prettig in gebruik, omdat je hierdoor niet klem komt te zitten in het snoer als je jouw hele lichaam wilt masseren.

Opzetstukken

Je krijgt 6 verschillende opzetstukken meegeleverd met deze massage gun. Hierdoor heb je voor ieder lichaamsdeel de juiste massagekop. Zo is de round head geschikt voor ontspanning van de grote spieren in je lichaam, zoals je beenspieren en je rugspieren. Met de point head trigger je de kleine spiergebieden, diepe weefsels en de gewrichten in je lichaam. Hier hou je bijvoorbeeld de beengewrichten soepel mee. Heb jij last van gevoelige spieren in je nek, schouders of rondom de wervelkolom?

Met de fork head masseer je de zachte weefsels en zorg je ervoor dat je spanning in het lichaam los kunt laten. De flat head is geschikt voor ontspanning van de spieren in je hele lichaam. Deze gebruik je bijvoorbeeld voor een ontspannen massage van je rug of benen. Voor een diepe massage van de grote spiergroepen kies je de thumb head als opzetstuk. Ten slotte is er nog de spade head. Deze is voornamelijk geschikt voor rug- en nek massages.

Gebruik

Door deze massage gun te gebruiken zorg je ervoor dat spierknopen in je lichaam weer los komen. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en kun je beter functioneren. Dit exemplaar van Basena wordt zowel gebruikt door professionals, zoals fysiotherapeuten en atleten, als door consumenten die hun lichaam zelf willen verzorgen. De massage gun is overal mee naar toe te nemen. Je gebruikt het apparaat door de massage gun 10 tot 30 seconden lang op het meest pijnlijke spiergebied te houden.

Daarna ga je verder naar het volgende gebied. Voor een optimaal resultaat herhaal je deze sessie dagelijks een aantal keer per dag. Op den duur ga je een enorm verschil merken. Wij vonden het prettig dat deze massage gun van een LED-scherm voorzien is zodat je ziet welke stand je gebruikt.

Er zijn namelijk niet alleen zes verschillende opzetstukken, maar ook 20 verschillende vibratie snelheden. Om er achter te komen wat voor jou het fijnst voelt, raden wij aan om te experimenteren met de verschillende koppen bij verschillende snelheden.

Het is belangrijk om te weten dat je altijd eerst een arts moet raadplegen als je een pacemaker hebt, zwanger bent, chemotherapie ondergaat of een andere gezondheidstoestand hebt voordat je een massage gun gebruikt.

Specificaties

  • Gewicht: 1,4 kg
  • Product kleur: Grijs / Zilver
  • Draadloos: Ja
  • Accuduur: Zes uur
  • Opzetstukken: 6 massage koppen
  • RPM: Onbekend (vermoedelijk rond de 3000 volgens ons testpanel)
best seller

Basena Massage Gun ervaringen

Het is ook de moeite waard om de kijken naar de ervaringen met dit Basena massage pistool van bestaande gebruikers.

Gekocht voor mijn vriendin maar vind het zelf ook een fijn product. Omdat ik haar alleen in het weekend zie heb ik er maar ook een voor mij zelf aangeschaft. 

Eelco

Ligt lekker in de hand en ziet er luxe uit. Ik geef dit product een 7+.

BMWfan15

Ik vind het jammer dat niet alle massagekoppen even prettig aanvoelen. Al met al wel een goed product dat echt werkt.

Cindy_Jip

Conclusie

We zijn best tevreden over dit product en merk. Omdat het een nieuwe leverancier betreft waren we bang dat. het om een goedkoop imitatieproduct ging maar dit valt alleszins mee. Enige wat wij jammer vinden is dat de RPM en mAh niet worden gecommuniceerd.

Hierdoor moeten we uitgaan van ons eigen oordeel. Gelukkig bleek dit massage pistool krachtig genoeg voor onze panelleden die dit artikel getest hebben. 

Basena Massage Gun kopen

Een goede deal scoren? Koop je Basena massage gun voor de meest goedkope prijs! Onze webmasters checken iedere ochtend waar je dit product voor de laagste prijs kan kopen. Profiteer nu van de beste prijs via de link hieronder. 

Basena Massage gun

best seller
Score:
4/5 sterren

Design

Prijs / kwaliteit

FUNCTIES / EIGENSCHAPPEN

>